Ako žijeme svoje životy - zamyslenie

Příběh ulice

30. 10. 2009 9:47

 

 

Príbeh ulice je muzikálová show nové generace. Po velkém úspěchu pražských červnových představení se producenti současného nejúspěšnějšího slovenského muzikálu rozhodli vrátit do Prahy a uvést jej na prestižní muzikálové scéně v divadle Hybernia v rámci osmi exkluzivních představení. Ta budou probíhat každý den od 11. do 12. září a dále od 9. do 13. listopadu.

Príbeh ulice, to je především atraktivní příběh, ve kterém se velmi realisticky vykreslený drsný svět dětí ulice prolíná a střetává s „bezstarostným“ životem zlaté mládeže, příběh o přátelství a lásce, to vše by bylo jistě samo o sobě divácky přitažlivou podívanou. Co ale Príbeh ulice posouvá na žebřícku atraktivity o další pomyslnou příčku výš, je vynikající muzika, která děj provází. Je jí směs v současnosti nejpopulárnějších hudebních stylů, která sahá od hip-hopu, R&B a rapu až k modernímu popovému soundu.

Autorem a producentem hudby k Príbehu ulice je jeden z nejrespekto­vanějších slovenských rapperů a producentů – Opak, člen legendární skupiny AMO. Ve své tvorbě kromě rapu úspěšně uplatňuje také reggae, R&B, funk a další hudební styly, což naplno zúročil právě na tomto muzikálu. Další samostatnou kapitolou je dynamická choreografie skvělých tanečních čísel, o kterou se postarali Milan Kereš a Lil Phil, který v minulosti spolupracoval s takovými hvězdami jako Justin Timberlake či Britney Spears.

Príbeh ulice je unikátní projekt v celosvětovém měřítku, jedná se o teprve druhý hiphopový muzikál na světě. Na Slovensku zaznamenal obrovský úspěch nejen na stálé scéně bratislavského divadla Aréna, ale také během turné po sportovních halách po celém Slovensku. Do současné doby vidělo muzikál více než padesát tisíc diváků. V muzikálu účinkují desítky vynikajících mladých herců a tanečníků. Za všechny jmenujme taneční seskupení Old School Brothers a herecké talenty Mareka Majeského, Milana Ondríka, Kamila Mikulčíka, Alexe Maďara, Milu Minichovou, Mirku Drínovou, Kristinu Turjanovou, Marka Ťapáka, Zuzanu Šebovou, Maja Labudu ml., Dana Heribana, Lukáše Dózu, Gabriela Tótha.

Vstupenky na muzikál Príbeh ulice jsou exkluzivně v prodeji v ceně od 290 Kč v síti Ticketportal. Podrobný rozpis představení a předprodej vstupenek najdete na www.ticketpor­tal.cz.

Ilustrační obrázek.

Zobrazeno 656×

Komentáře

Napsat komentář »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Monika Voňková